Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Бившият треньор в детско-юношеската школа на Славия Красимир Мечев разкри пред БЛИЦ, че Венци Стефанов му е оказвал натиск и го е съветвал на кои футболисти да залага. Бившият съпруг на фолкдивата Малина преди месеци преустанови работата си на "Овча Купел", а босът на "белите" заподозря, че той е прибирал пари от родители, за да играят децата им.

"Нека поне един родител да излезе и да каже, че съм искал пари. Това са пълни глупости и в тях няма нищо вярно. На г-н Стефанов не му прави чест да ги говори тези неща. Аз поех най-слабия отбор на Славия и тръгнахме в първенството с 3 победи - над Спартак (Пловдив), ЦСКА и Черноморец. Вдигнах ги, изградих страхотен състав, шампионски отбор, но ме махнаха. Седем-осем от момчетата след това подписаха професионални договори", коментира Мечев пред БЛИЦ.

"Не искам да коментирам дали ми е оказвал натиск, сами се досетете за това нещо. Още от първия ми месец в Славия г-н Стефанов не беше настроен добре към мен, въпреки че аз никога не бих го подвел. В Славия ме доведе Веско Събев - много съвестен човек. Той ми гласува доверие, като ме взе от Стара Загора и ме доведе в София. Защитавал ме е, никога не ми се е бъркал. Господин Стефанов обаче има много лош съветник. За Георги Мидилев говоря. Този човек няма нищо общо с футбола, но въпреки това съветва президента на Славия. Той е в основата на моето уволнение и това на Стефан Колев, който стана шампион, а го изгониха. А за натиска - все пак той е началник и има право да казва. Личеше си обаче, че има омраза против мен, не мога да разбера защо. А и когато се разделихме, г-н Стефанов нищо не ми каза. Обади ми се Събев, за да ме уведоми за решението на шефа. Но аз наистина настоявам да излезе някой родител и да каже дали съм взел пари. Ако дори 25 стотинки съм прибрал, на момента си скъсвам дипломите и повече няма да се занимавам с футбол. Смятам, че тези 4 години, в които бях в Славия, не съм работил на 100, а на 1000 процента", добави Красимир Мечев.

Очаквайте по-късно пълното интервю с Красимир Мечев и какво каза той пред БЛИЦ по темата със Стефано Кунчев