Сериозен гаф сътвори Лудогорец, след като се оказа, че част от треньорския щаб няма дипломи. Помощниците на Бруно Рибейро – португалецът Марсело Чагас и северноирландецът Андрю Смит, са без лицензи. По-интересно е обаче как асистентите в Разград изпълняват служебните си задължения и стоят на пейката и защо никой не се намесва, пише "7 дни спорт". Но проблемът може бързо да бъде решен, тъй като гостуването на Черно море в неделя може да бъде последен мач на треньорския щаб на Лудогорец.

Бруно Рибейро получи вот на доверие от ръководството, въпреки срамното отпадане от Милсами в Шампионска лига, но почти сигурно при нов гаф, ще се раздели с работата си.

Единият от асистентите на португалеца - сънародникът му Марсело Чагас е само на 25 години. Съвсем доскоро Чагас е бил действащ футболист, като при него е обяснимо да няма лиценз за треньор, за който се учи известно време.

Андрю Смит, който е от Северна Ирландия, е набор на най-възрастния играч на Лудогорец - 34-годишния Йордан Минев. Брадатият треньор също няма лиценз, но се води първи помощник на Рибейро. 

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015