Наставникът на Анжи Махачкала Омари Тетрадзе е взел бързи мерки относно озаптяването на буйния нрав на бившия футболист на Левски Юсуф Рабех.

За целта треньорът на новака в руския елит ударил шамар на мароканеца по време на почивката на контролата срещу Славия, която се игра преди няколко дни в Анталия.

Причината е, че бранителят реагирал доста остро на отправена забележка към неговата игра от страна на треньора му, информира Спортал. След скандала, Тетрадзе, който е бивш футболист на Рома наредил на защитника да не излиза за второто полувреме.

Както е известно, Рабех вече заяви, че е готов веднага да се върне на "Герена", при положение, че "сините" имат нужда от него. Скандалният защитник очевидно бързо е осъзнал, че номерата, които въртеше в Левски няма да минават при руснаците.

Още преди дни БЛИЦ единствен ви информира, че в тима от Дагестанската република много държат на дисциплината. Наливащите се с алкохол, сред които спада Рабех, биват наказани не само с цяла заплата, но и със стар дагестански обичай - удряне на няколко камшика върху гол задник. /БЛИЦ