Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари коментира поражението с 0:1 от Локомотив София у дома в двубой от Efbet Лига.

„Имахме доста положения, които пропуснахме, не успяхме да ги превърнем в голове. Доволен съм от своите футболисти. Беше силен мач за нас, със страхотен ритъм и ситуация. Нашият отбор нямаше късмет, за да може да спечели и в крайна сметка загубихме“, каза наставникът на заралии минути след края на мача в Стара Загора.

„Трябва да опитаме да подобрим ефективността срещу противниковата врата. Помня мача с ЦСКА – създадохме доста положения, но не успяхме да ги вкараме. Това трябва да подобрим – ефективността пред противниковата врата, както и дългите топки. Ментално в последните мачове имахме лош късмет, но така е във футбола, а така се разви и днешният мач“, коментира проблемите на Берое Ачиари.

„Ако анализираме резултата, е ясно, че не се намираме в най-добрата си форма. Ще анализираме и днешния двубой, отборът напредва много. Това е отбор със страхотна психика, вярва в победите. Те играят в противниковата половина – техният вратар направи много спасявания, и ще продължим така. Много пъти една победа може да те заблуди. Боли ме от загубата, но съм убеден, че пътят, по който върви отборът, е правилният. Вкъщи искаме да побеждаваме. Наистина боли, но следващият път искаме да вземем трите точки“, категоричен е специалистът.