Наставникът на Берое Хосе Луис Ачиари бе доволен от успеха с 1:0 при визитата на Крумовград. Специалистът е на мнение съперникът е много добър отбор и не е никак лесно да се спечели срещу него.

„Първите 25 минути бяха много добри за нас. Имахме много чисти възможности за гол. Когато владеем топката, тррябва да отбелязваме положенията си. Крумовград е добър отбор с добри футболисти“, заяви Хосе Луис Ачиари.

„След първите 25 минути противникът държеше топката. Тогава имахме и свободни пространства, а Крумовград се възползва. Имахме затруднения тогава. На старта на второто полувреме те започнаха по-добре от нас, но ни държахме резултата 0:0 и гледахме да вкараме гол. Сменихме тактиката и тогава дойде голът, който толкова търсихме. Не е лесно да се побеждава на такъв терен и затова поздравявам моите играчи“, каза още той.

„За сега сме много конкурентоспособни в шампионата. Загубихме от Локомотив Пловдив, но играхме добре. Искаме да се конкурентоспособни във всеки мач. Всеки ден моите играчи тренират по най-добрия начин и искат да растат“, завърши наставникът на Берое.