Треньорът на Дунав Людмил Киров похвали момчетата си след равенството 1:1 с ЦСКА. 

"Благодаря на моите футболисти за перфектно изиграните тактически 90 минути. Да, бяхме затворени, играхме на контраатака, но това желание искам да го виждам във всеки мач. "Виновниците" за точката са на терена, видяхте ги - футболистите на Дунав. На разбора им казах, че ще имаме нашите моменти и трябва да се възползваме от тях, така се и случи. Стефан се възползва от една индивидуална грешка на тях. Можеше да вземем и три точки, но все пак и тази точка е ценна и ще си я празнуваме в съблекалнята", започна Киров.

"Играхме 5-4-1, нормално срещу отбор като ЦСКА. Срещу отбори от по-задно класиране няма да играем по този начин. Росен Колев и Любен Николов все още не са готови на 100%, ще гледам мача детайлно и ще давам персонални оценки. В защита бяхме перфектни, определено", продължи наставникът на Дунав.

"Играем за себе си, не искам да предупреждаваме никой. Отиваме във Варна и се надяваме да вземем нещо срещу Черно море. Винаги съм бил смел, аз съм оптимист човек, вярвам в себе си и във футболистите - защо да не вземем нещо от Черно море? Това е една игра, който по-концентриран, той ще излезе краен победител. Вкъщи определено играем доста стойностно, но навън допускаме повече голове. Надявам се, че тия грешки ще ги оправим в тренировъчния процес", завърши Киров.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020