Треньорът на Етър Георги Тодоров прие спокойно отпадането от турнира за Купата на България след загуба с 0:3 от “Левски” в осминафиналите.

„Градът получи празник, това беше целта ни. Постарахме се да покажем най-доброто от себе си, но явно не е достатъчно. Мисля, че резултатът не отговаря на показаното на терена. Създадохме доста положения, но показахме стара слабост и пропуснахме. Мисля, че няма от какво да се срамуваме от днешния мач. Отпаднахме физически, все пак сме в края на сезона. Трябваше да извършим рано две смени, което също разстрои играта ни. Хората, които ги замениха, не бяха на тяхното ниво“, коментира Тодоров.

„Желая успех на “Левски” в следващите мачове за Купата. Дано и те да са доволни от пребиваването си тук. Смятам, че на много малко мачове в България може да се направи като днешната атмосфера. Дано хората са доволни“, допълни Георги Тодоров.

Етър е сред най-добре представящите се отбори в силната Източна “Б” група и има големи шансове да се завърне в елита от следващия сезон.