Управата на Етър (Велико Търново) подкрепи треньора на тима Сашо Ангелов, информира пресслужбата на „виолетовите“.

„Целият Управителен съвет на клуба стои зад Сашо Ангелов. Смятаме, че в този момент той е най-подходящият човек за поста. Целта е Етър да върви напред“, коментира президентът на клуба Александър Нанков.

Изявлението на клубния бос е по повод на исканата от феновете оставка на наставника на „болярите“. Те се обявиха категорично против Сашо Ангелов, заради негови изявления в медиите, че Локомотив (Горна Оряховица) е родният му дом, а кариерата му в Етър е вървяла в низходяща линия.

В Банско по време на първия мач от Втора лига агитката скандира срещу него и издигна транспарант, че не е добре дошъл в клуба. Самият Сашо Ангелов до момента не е дал никакъв коментар по темата. По програма във втория кръг Етър приема в първото си домакинство за сезона Левски (Карлово) в събота от 18:00 часа.

„Виолетовите“ честитиха и 70-годишния юбилей на треньора Георги Василев. „Той винаги ще бъде един от нас. Георги Василев е най-успешният треньор в историята на великотърновския футбол. Желаем му здраве, дълголетие и успехи във всяко начинание", заяви Александър Нанков.

Всичко за Втора лига - ТУК