Ирландският нападател на ЦСКА Килиан Шеридън може да премине в Хибърниън. Треньорът на шотландския тим Колин Колдърууд разкри пред “Единбург Ивнинг Нюз”, че има възможност да намери място за 22-годишния футболист в състава си.
 
“Килиан има да наваксва с физическата подготовка, но той е уморен от пътуването по света. Бил е на проби в САЩ, след това е пътувал за България, а сега е в Шотландия. Знаем, че ЦСКА няма да разчита на него. Пред нас се отваря възможмост, която вероятно няма да пропуснем. Мисля, че ще вземем Шеридън”, заяви Колдърууд.
 
Треньорът на Хибърниън е принуден да привлече нападател в отбора, тъй като се оказа, че Акпо Содже ще пропусне началото на сезона. 31-годишният футболист не е възстановен от контузията в коляното, получена по време на контролата с Ливингстън и се движи с патерици.
 
0__10290_9785382_00.jpgКакто е известно, Шеридън направи добро впечатление в първия си мач с екипа на Хибърниън. Вчера той се отчете с гол и асистенция за успеха с 3:1 над Ийст Файф.
 
“Доволен съм от Килиан Шеридън. Той изглеждаше много добре, показа и мощ при борбата във въздуха. Много ми хареса попадението му. Всеки иска нападател, който да владее цялата половина на съперника, но за едно острие е важно да умее да бележи голове. Шеридън показа точно това”, заяви Колдърууд пред клубната телевизия след мача./БЛИЦ