Треньорът на Локомотив (София) Данило Дончич коментира победата с 2:1 над Етър (Велико Търново) като гост в мач от 23 кръг на efbet Лига. Сърбинът обяви и за мениджърски игри, които целят неговото уволнение от "железничарите".

“Равностоен мач. И двата отбора се нуждаеха от точките. Поздравявам нашите момчета, представиха се много зряло, следваха изцяло указанията им. Надиграхме домакините тактически. Защото знаехме, че ще тръгнат в атаки. Не позволихме кой знае какви ситуации пред нашата врата, може би с изключение на контраатаката, от която ни вкараха за 1:1“, коментира Дончич.

"Всяка точка е важна, има напрежение със сигурност и това се вижда на терена. Сега със Славия трябва да играем добре и да вземем победата. Откакто дойде Загорчич се вижда голяма разлика", допълни 54-годишният специалист.

"Дълга история за тези спекулации за моето бъдеще. Идват от хората, които не желаят доброто на нашия отбор, но имам доверие от ръководството. Мениджъри искат през медиите да сменят треньор, за да може техните играчи да играят. Това няма да стане“, отсече треньорът на Локомотив (София).