Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори коментира победата с 3:1 над Ахмат Грозни в контрола. Бразилецът обаче призна, че е доволен, но допълни, че шампионите все още не са в оптимално състояние, като обеща, че в оставащите проверки до края на подготовката, "орлите" ще достигнат върхово ниво.

„Много съм доволен. Дадох възможност на половината от момчетата да изиграят 90 минути. В следващия мач ще дам възможност на другата част от футболистите. Нашият отбор играе много добре, така както ние искаме. Много беше важно да дам на братята Ковачеви да влязат в игра, за да разберат, че те са важни за нашия отбор. За мен е важно всеки един от нашите играчи да се чувства важен за нашия отбор. Както по време на тренировките, така и по време на мачовете“, коментира Аутуори пред ДИЕМА СПОРТ.

„Една голяма част от нещата от това, което тренирахме, днес направихме и в мача. Много съм доволен от това. По важно от резултата е начинът, по който тренираме, а след това да го прилагаме в мачовете“, допълни той.

„Все още не сме готови. С всеки изминал ден израстваме, с контролите ще бъдем готови за Суперкупата на България и мачовете от Шампионската лига. Най-важно е за нас да останем здраво стъпили на земята и да продължим да работим. Резултатите ще дойдат от самосебе си“, каза още специалистът.