Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен след убедителната победа над Берое при гостуването в Стара Загора с 4:0. Следващият мач на тима е гостуване на Реал (Мадрид) в групите на Шампионската лига.

"Вкарахме два бързи гола и после имаше отпускане, но това е нормално. Момчетата започнаха да мислят за следващия мач, който все пак е срещу Реал Мадрид. Трудно е да има мотивация за "А" група, след като момчетата ще ходят да играят в Мадрид след малко. Футболистите добре осъзнаха, че нивото в първенството трябва да е като в Шампионската лига и това си личи все повече. Постигнахме голям успех в Шампионската лига. Можеше и повече като точково изражение, но сега ще отидем и ще играем спокойно в Мадрид и се надявам да направим добър мач. Малко отбори имат честта да играят срещу Реал Мадрид", коментира Дерменджиев.

На въпрос за играчите, които влизат и сменят титулярите, треньорът отговори: "Винаги съм казвал, че всички футболисти в Лудогорец трябва да са готови за игра и да оправдават доверието. Когато влезе който и да е футболист, трябва да е във форма и да покаже качества.".

Той коментира и престрелката с декларации с ЦСКА: "Излишни са престрелките с ЦСКА, те вредят на футбола и на играта и само настройват феновете. Няма нужда от тях."

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите