Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев обяви, че е имал сериозни трудности при определянето на групата за утрешното гостуване на Тотнъм в мач от Лига Европа. Причината е, че част от играчите са били болни и имат само по една или две тренировки. Двубоят от Група „J“ на втория по сила евротурнир е в четвъртък от 22:00 часа.

"През последните две седмици доста нарушихме тренировъчния процес. Имахме доста болни футболисти. В предстоящия двубой ще има доста отсъстващи играчи, които още не са възстановени. Аут са Сисиньо и Алекс Сантана. Имаме още 12 футболисти, които бяха болни и част от тях ще трябва да играят утре след само една тренировка. Това ще е първи мач на Десподов след дълго отсъствие. Той е почти готов, ще видим дали ще влезе от първата минута или като резерва“, обяви треньорът на Лудогорец на път за Лондон.

„Беше ни трудно да съберем групата. И друг път се е случвало да имаме болни и контузени, но чак такава ситуация - с 14-15 футболисти, никога не съм имал. Не го пожелавам на никого. Проблемите са във всички линии. Болните футболисти 2 седмици не са тренирали и буквално вчера и онзи ден излязоха от карантина. Ще се наложи да играят на една тренировка. Това е доста трудно, още повече срещу толкова силен отбор“, добави 39-годишният специалист.

„Тотнъм е сериозен тим и последните им резултати потвърждават думите ми. Човек трябва да си вярва и да се стреми да изпълни целите си. Ако не вярваме, по-добре да си останем в България", допълни Станислав Генчев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството