Tреньорът на Пирин Иво Тренчев коментира финансовото състояние на клуба. Той говори след поражението с 1:3 от Ботев (Пловдив) като гост в срещата от 18-ия кръг на Еfbet Лига. 

"Отбелязахме още е първата минута, което е хубаво, но Ботев ни притисна. Трябваше да играем на контраатаки, не трябваше да допускаме втория гол. Имахме само положението на Станислав Костов и съприкосновението в наказателното поле с Абу. Това бяха нашите шансове“, каза Тренчев.

„Ботев е добър отбор, беше време да се вдигнат. Направиха пълен обрат и вече ние бяхме догонващи. Трябваше да реализира Станислав Костов, той е голмайстор от класа", продължи треньорът на Пирин.

„Вчера беше прието Петър Занев да поеме управлението, основната му задача е да намерим спонсор. Трябва да издържим до Нова година, дотук беше тежко. Пирин и друг път е изпадал в подобни ситуации. Действаме си. Мачът с Локомотив (София) се оказва страшно важен за нас. Стискат зъби момчетата, но вярвам, че от другата седмица нещата ще са по-добри“, завърши Иво Тренчев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024