Помощник треньорът на Поморие Огнян Ралев заяви, че „Левски” е имал повече късмет при дузпите и затова е продължил напред към 1/8-финалите в турнира за Купата на България. „Сините“ отстраниха трудно съперника си от „Б” група с 4:2 след дузпи, след като в редовното време и продълженията срещата на стадион „Лазур” в Бургас приключи при резултат 0:0.

„При дузпите винаги има нужда от късмет. Той беше на страната на „Левски”. Ние сме изключително доволни от представянето. Искам да поздравя футболистите и феновете. Показахме, че имаме добър отбор и заслужено сме водачи в „Б” група. Направихме равностоен мач с „Левски”. Пожелаваме им успех за Купата и в първенството“, заяви Ралев, който води тима заради наказанието на Малин Орачев.

„Справи се старши треньорът Малин Орачев. Основната заслуга е на него и футболистите. „Левски” беше разузнат много добре. Имахме няколко положения и ако бяхме вкарали щяхме да се поздравим с успех. „Левски” обаче показа класа. При дузпите те имаха шанс, ние е“, допълни Ралев.