Точно в 11:52 часа агенция БЛИЦ хвърли ексклузивната новина не само на деня, а вероятно на целия зимен трансферен прозорец. Английският елитен Уест Хям е изпратил оферта до "Левски" за Гари Родригес. Крилото на "сините" е на път да премине в редиците на "чуковете". Бомбата на БЛИЦ е факт, след като цяла зима бъдещето на Гари Родригес се превърна в сапунен сериал.

Няколко минути по-късно по време на пресконференцията си Антони Здравков заяви: "Знаете каква е сагата около него - Лудогорец, други отбори. Упълномощен съм от ръководството да кажа, че Лудогорец отправи първата оферта. Имало е разговори на ниво президенти с условието Гари Родригес да не играе срещу "Левски". След като нашите фенове изявиха желание да не бъде продаван на Лудогорец, ръководството се е съгласило с това мнение и Гари Родригес не е подписал с Лудогорец. В петък следобед е пристигнала оферта за Гари Родригес от Англия, който трябва да отиде на прегледи и разговор с отбор от Висшата лига. Това зависи от него и мениджъра."

Тони Здравков не разкри отбора, в който Гари Родригес почти сигурно ще продължи кариерата си, но в БЛИЦ вече грееше на първа страница - Уест Хям. "Господин Здравков, излезе новината, че Гари Родригес е спазарен за Уест Хям. Това ли е отборът, за който казахте", попита репортер на БЛИЦ в залата за пресконференции.

Ето отговора на Антони Здравков: "Това е отборът. Да! Нека видим дали е продаден, за колко пари и тогава ще видим какво може да си позволим да похарчим."

Ударът на най-ексклузивната агенция в България предизвика суматоха на "Герена". Репортерът на БЛИЦ веднага беше привикан от Антони Здравков след пресконференцията. "Откъде научихте отбора, как разбрахте новината?", бяха въпросите, които Тони Здравков зададе на нашия човек. "Да, има оферта, доста добра е", добави наставникът на "сините".

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА