Селекционерът на ветераните на „Левски” Александър Манолов коментира пред БЛИЦ спечелената поредна шампионска титла. Както е известно, „сините” днес надиграха на финала във Велинград Марица (Пд)с 3:0. Георги Георгиев – Макето, вкара два гола, а Даниел Боримиров се разписа веднъж. В състава на пловдивчани бяха бившите национали Александър Александров-Кривия и Красимир Чомаков.

"Сините" стигнаха до битката за трофея, след като на полуфиналите елиминираха Добруджа. Марица пък се справи с Манастирище.

"Чудесна победа. Не сме в еуфория, защото не ни е за първи път. Знаете, че понякога се получава пренасищане. Категорично надиграхме всички съперници по пътя към титлата. Превъзхождахме ги значително в класата. Победата на финала беше венецът на всичките ни усилия през сезона, коментира пред БЛИЦ щастливият треньор на шампионите. – Естествено, че ще отпразнуваме успеха, но все още не знам къде и кога ще бъде купонът. Полуваме голяма подкрепа от ръководството на клуба в лицето на изпълнителния директор Константин Баждеков. Не се съмнявам, че той ще ни награди подобаващо.”