Треньорът на Струмска слава (Радомир) Владимир Димитров се оплака от съдийството във Втора лига след нулевото равенство срещу втория тим на ЦСКА 1948. Рефер на двубоя от 23-ия кръг беше Геро Писков.

"Изключително съм доволен от всички футболисти, от желанието им, от раздаването на терена. Ако в Плевен не бях доволен и изиграхме един от най-слабите си мачове, срещу ЦСКА 1948 II се представихме прекрасно. Пресирахме 90 минути – нещо, което се случва рядко, момчетата издържаха физически и искрено ги поздравявам. Създадохме и няколко 100-процентови положения за гол. Боби Николов имаше ситуация с глава от няколко метра, вратарят изби удар на Ласков от фаул, а топката отиваше под гредата. В последните секунди Кадрич при отбита топка и аз не си обяснявам как не я вкара във вратата", коментира Димитров пред официалния сайт на Струмска слава.

"Не ми се искаше да говоря за съдийството, но във втори пореден мач ни ощетяват! Този път го направиха зверски. В 90-ата минута реферът не ни даде чиста дузпа за игра с ръка на противников състезател. Ясно се вижда как ръката му е разперена, но не я даде. След това си признава, че е имало ръка, но ние какво печелим от това!?", коментира специалистът.

"Гледам нашата игра. Искаше ми се да подгоним отборите пред нас в челото на класирането, яд ме е, но факторът съдийство започна да оказва влияние", каза Димитров и коментира предстоящото гостуване в Своге - "За тях този мач ще бъде финал. Ще ни е трудно, но така или иначе ние нямаме нито един лесен мач до края на сезона".

ВTOРА ЛИГА - СЕЗОН 2023/2024