Созопол ще гостува на ЦСКА в мач от 1/4-финалите за Купата на България. Това отреди тегленият днес жребий. Точната дата и час на срещата все още не са ясни (8 или 9 декември).

„Още след победата над "Ботев" казах, че в България има четири отбора – "Левски", ЦСКА, "Ботев" (Пд) и Локомотив (Пд). Това са отборите, които пълнят стадионите си и при тях футболът се превръща в спектакъл. Феновете им са неповторими. Така че, знаем какво ни очаква на ст. „Българска армия“, заяви Румен Димов пред "Трибуна Бургас" след жребия.

"Уважавам дълбоко ЦСКА, заради името, историята, традициите и привържениците на този отбор. ЦСКА има велики фенове, които подкрепят отбора си винаги и навсякъде. Виждате и в момента на каква подкрепа се радва тимът, независимо че са във „В“ група", каза треньорът на Созопол.

"Ние ще сме максимално концентрирани и мобилизирани в този мач. В момента обаче мислим изцяло за изявите си в първенството на „Б“ група. Днес също имаме важен мач – дерби с Поморие. След последния кръг на 5 декември, ще имаме 3-4 дни, в които ще мислим изключително много и изцяло за ЦСКА“, добави Румен Димов. 

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016