Треньорът на Спартак (Търнава) Павел Хофтих разкри какви са целите на тима му в мача срещу “Левски” в третия квалификационен кръг на Лига Европа. Чешкият специалист сравни “сините” със Спарта (Прага) и призна, че има проблем заради наказанието на лявото крило Вискочил.
 
“Целта ни е същата, каквато имахме и при гостуването в Тирана. Искаме добър резултат. Надявам се да отбележим гол в София. Атмосферата в тима е отлична. Очакваме труден мач. “Левски” е по-класен съперник от досегашните ни противници (б.р. – Зета и ФК Тирана). Мога да сравня българския тим с чешкия Спарта (Прага), клуб с история и добри футболисти”, обяви Павел Хофтих пред словашките медии.
 
“Няма да може да използваме нападателя Коро Коне, който е болен от няколко дни, но ще пътува с нас. Халфът Марио Бицак също е аут. Той има шевове на главата. Имам проблем с лявото крило, тъй като Мартин Вискочил е наказан”, разкри чешкият специалист.
 
При пристигането на тима на летище “София” Павел Хофтих обърна внимание и на българските журналисти: “Надявам се да стане добър мач, който да удовлетвори феновете. Очаквам пълен стадион. “Левски” е много силен тим и надеждите ни са свързани с реванша. У дома играем силно. Това е първи мач за българите през сезона, докато ние вече играхме, и мисля, че имаме шанс. Знам много за “Левски”, но вие сте български журналисти и няма да ви кажа нищо.”/БЛИЦ