Старши треньорът на новака в “А” група Спортист (Своге) Иван Атанасов бе доволен от играчите си, въпреки че загубиха от Левски с 2:3 в края на двубоя.

“Момчетата направиха един запомнящ се мач. Отборът излезе за да не загуби. Накарахме Левски да трепери до последната минута на мача. Не се притеснявам от избраната схема. Не сме излизали със седем защитници. Отборът ни игра много добре и показа на какво е способен. Надявам се в следващите си мачове да докажем тези способности и да ги реализираме в точки”, каза Иван Атанасов.

„Предпочитам да се занимаваме и коментираме футболната част, не искам да обсъждам съдиите. По реакциите на публиката лесно може да се съди за работата на реферите. Със сигурност имаше дузпа и бяхме на крачка от това да спечелим точка срещу шампиона на България. Точката си е точка. Казаха, че ще ни разгромят мисля че нашият отбор се държа достойно и заслужи точката. Знам как трябва да се работи, за да се подобри обстановката в тима”, продължи Атанасов.

„Осем играчи бяха освободени преди да дойда в тима. Нормално е след подобни промени да се загуби вариативността в отбора, намаляват възможностите за поддържане на състава. Играчите ни са точно 16, като в това число влизат четирима вратари. Ще продължим да работим и да се опитваме да постигаме добри резултати”, заключи наставникът на Спортист./БЛИЦ