Треньорът на Стяуа Рони Леви сподели на официалната си пресконференция преди реванша с ЦСКА, че не е подготвял футболистите си за изпълнение на дузпи. Утре от 20:30 часа "червените" приемат румънския гранд в решителен мач за влизане в групите на Лига Европа. Както е известно, "армейците" паднаха с 0:2 в първия мач, игран в Клуж.

"Предстоят още 90 минути. Знаем, че сме фаворит, но трябва да си довършим работата. Не сме провеждали специална подготовка с изпълнения на дузпи. Ако утре се стигне до това, възможностите са да използваме и дузпите, за да се класираме в групите на Лига Европа", заяви Рони Леви.

"Постигнахме добър резултат в Румъния и това ни вдъхва самочувствие, че можем да се справим и в реванша. Трябва да излезем концентрирани и да дадем отново всичко от себе си. Футболистите ми са наясно, че мача няма да е лесен и е изключено да подценим ЦСКА. Тази среща за нас е като финал. Длъжни сме да довършим задачата си. Всеки може да каже каквото мисли. Собственикът на ЦСКА може да мисли каквото си иска. Аз нямам проблем с това. Концентриран съм към игрището", коментира още треньорът на Стяуа.

"Феновете на ЦСКА не могат да ни притесняват. Ако покажем нашата игра, всичко ще е наред", добави Рони Леви.