Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич коментира предстоящата среща с Левски от първенството, която е на 15 февруари от 14:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".  Днес "червените" победиха с 2:0 Струмска слава в генералната си репетиция за дербито.

"Днес бе важно отборът да влезе в ритъм преди подновяването на шампионата. В някой ситуации обаче трябва да се отнасяме по-отговорно. Днес липсваха Тиаго и Албентоса. Надявам се те да започнат тренировки в понеделник", започна треньорът на ЦСКА. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"В понеделник започваме подготовка за мача с Левски. Това ще бъде по-различен мач. Днешният съперник се защитаваше с 10 души и бе трудно да се намерят свободни пространства. Срещу Левски ще бъде коренно различно. 

Съставът е избистрен в главата ми. Само за 1-2 позиции се двоумя. Последните 2-3 мача пускам един и същи състав", продължи сърбинът.

"Мачът с Левски ще се реши от дребните детайли. Знаем техният стил и какво да очакваме. Неясната ситуация в Левски няма да повлияе на представянето ни. Дербито е много важно и не се знае кой ще победи. Сигурен съм, че феновете ще дойдат да ни подкрепят на мача с Левски", завърши Крушчич.

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020