Уволненият от школата на Черно море заради педофилия Венцислав Маринов се размина със затвора, след като Варненският районен съд му наложи наказание под законовия минимум - 3 години лишаване от свобода, отложено с 5-годишен изпитателен срок. Вестник "ШОУ" пръв разкри гнусотиите и страшните неща, които Маринов е вършил с децата. През февруари, когато се разшума за скандала наш репортер успя да се свърже с него. Треньорът, очевидно стъписан, с несвързани приказки отхвърли набързо обвиненията в блудство. Сега обаче Маринов си призна всичко, като по този начин лъсна истината, че е излъгал пред "ШОУ".

„И аз се чудя и не знам просто... не коментирам нищо, защото направо вече ми дойде до гуша от това... И-и-и... какво да ви кажа?! Нищо не мога да ви кажа!", каза тогава притесненият Маринов.

"Това е просто гнусотия! И помия! И... нищо не мога да кажа...”, бе леко несвързаната реакция на треньора, който също така каза, че сигналът и последвалото разследване срещу него, „му дошли като гръм от ясно небе”. Маринов явно не желаеше да продължи да коментира и евтино финтира репортера на „ШОУ” с познатия номер „внезапно прекъсване на връзката”.
ОРЛИН ФИЛИПОВСКИ/БЛИЦ

Вижте цялата статия с разкритията на вестник "ШОУ" за Венцислав Маринов - ТУК!