Любопитни мълви се движат из футболното пространство, свързани с ЦСКА. Жорди Кайседо нямало да се върне в тима, тъй като до дни ще бъде продаден. Нападателят в момента е на лагер с националния тим на Еквадор.  На 12 юни му предстои трета контрола в рамките на няколко дни - срещу Кабо Верде. 

Той изобщо не желаел да се прибира обратно в България заради обтегнатите отношения с босовете на „червените“. В разговор с тях таранът бил категоричен. Началниците от Борисовата градина били склонни да клекнат. Сделката щяла да стане факт най-късно до петък. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

С парите от неговия трансфер веднага ще бъдат платени задълженията, заради които беше спуснато трансферното ембарго в Борисовата градина.

ЦСКА имал договори с цели шестима футболисти, между които и много добър нападател. Именно той бил заместникът на еквадорския национал. Притежавал отличен опит от западноевропейско първенство. Сред новите имало и много техничен халф – типичен плеймейкър, какъвто липсва в състава. Те обаче ще бъдат представени чак след падането на забраната за привличане и картотекиране на нови играчи.

„Нещата не са точно така. Какво пречи Гриша Ганчев да плати сега за ембаргото, а да продаде Кайседо по-късно“, коментираха от Борисовата градина пред БЛИЦ.

Поне до обяд днес ембаргото продължаваше да е в сила.