Опитите на ръководството на Левски да разкара скандалджията Юсеф Рабех най-накрая са на път да се увенчаят с успех. В клубната канцелария са постъпили три оферти за купуването на мароканския скандалджия, пише “Тема спорт”. Интерес към защитника проявяват отбори от Франция, Белгия и Русия.

Най-настоятелни на този етап са от Льо Авър. От втородивизионния френски клуб напират за правата на Рабех, тъй като стягат селекция за промоция в елита. В момента отборът на треньора Седрик Дори се намира на трета позиция в първенството.

Рабех трябваше да пътува именно за Франция и на място да подпише личния си договор с французите. Това обаче няма да стане, тъй като “сините” шефове са получили и оферта от руски клуб. Към Рабех интерес е проявил и белгийски елитен отбор.

Ръководството на Левски иска възможно най-бързо да се отърве от мароканеца, за да не се разчуе последната му пиянска изцепка. Както е известно, след зверски запой в Каварна в неделя сутринта защитникът налетя да бие спортния директор и треньор на тима Георги Иванов./БЛИЦ