Капитанът на Вихрен Валери Георгиев, както и още двама играчи - Рангел Абушев и Цветан Радев, днес по обяд пристигнаха в Пловдив и подписаха договори с Локомотив. Както е известно, след като в края на декември собственикът на тима от Сандански Константин Динев купи "смърфовете" и съвсем нормално е част от най-добрите футболисти да се преместят във втория по-големина български град.

Тримата подписаха днес по обяд. По-рано Локомотив си подсигури и услугите на младия вратар на Септември (Симитли) Иван Църваришки.

Абушев дойде това лято от Пловдив в Сандански и му се възлагаха много надежди, така че неговото завръщане в града под тепетата е нормално. Резонно изглежда преместването на Валери Георгиев. Бранителят е юноша на Пирин и въпреки, че е на 25 години от две насам бе капитан на тима от Сандански.

Изчаква се до понеделник и Вихрен да започне подготовка и тогава ще се знае още кои от спортно-техническия щаб на отбора ще отидат в Пловдив, където треньор е Наджи Шенсой, пише е-79. Спрягат се и имената на треньора на вратарите Радо Станев и на масажиста Георги Пешев, който от дълги години насам е във Вихрен. /БЛИЦ