ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Пирин (Разлог) е поредният футболен клуб с трус след изборите и смяната на властта. Играещият треньор Димитър Мавродиев и капитанът Николай Димиров напуснаха само часове преди домакинството на Чавдар (Етрополе) от Югозападната трета лига. Мачът е от 14 часа днес на стадион "Септември" в Разлог.

Капитанът Димиров игра със счупена ръка в последните три срещи, включително и при важната победа над Балкан (Ботевград) в сряда с 3:0, пише "Пирин спорт". 

Трусът в клуба настъпва дни след кметските избори в Разлог, където спечели Красимир Герчев. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Димитър Мавродиев беше човекът-оркестър в местния Пирин. Той играеше, беше старши треньор на първия тим, водеше и втория състав, както и две юношески формации. Мавродиев беше начело на талантите от 5 години насам, а на мъжете от година и половина.

При тази ситуация начело на Пирин (Разлог) срещу Чавдар днес ще бъде емблематичният футболист Борис Кондев. Допреди няколко месеца той бе председател на Управителния съвет на клуба. Кондев най-вероятно ще води отбора в оставащите няколко срещи до края на годината.

Влошената ситуация в Пирин (Разлог) се подчертава и от факта, че за домакинството на Чавдар (Етрополе) бяха записани само двама резервни състезатели - Калоян Тодоров и Георги Костов. Тимът е в дъното на Югозападната трета лига само с 9 точки от 16 мача. Чавдар (Етрополе) е четвърти с 29 т.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!