ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Успехът на младежките национали срещу Израел с 1:0 е най-големият на национално ниво в родния футбол през последните години. Главният архитект на победата се казва Александър Димитров, който получи възможно най-добрия подарък на рождения си ден.

Къртовският труд на най-перспективния български треньор даде резултат. Сашо, който трябва да получи по-голямо признание, обра овациите с блестяща тактика и умна игра.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Нека не забравяме, че от другата страна на терена стоеше коварен съперник. Отбор, който не само не е за подценяване, но и който е поднасял не една и две изненади. Израел завърши трети на световното първенство за младежи, а на четвъртфинала постави на колене Бразилия.

Е, сега израелците паднаха на колене пред Александър Димитров и неговите избраници. Независимо, че не беше отсъдена дузпа за България, независимо, че беше вдигнато напълно излишно 10-минутно продължение, младежките национали заслужено ликуваха.

Добри думи трябва да бъдат отправени и към целия екип на младежкия селекционер – Ивайло Йорданов, Явор Вълчинов и Николай Чавдаров.

Сега предстоят нови битки, задава се голяма такава срещу Германия. Но Александър Димитров, който е подготвил 90% от националите в мъжкия ни отбор, отдавна е доказал, че е боец. Ненапразно той е царят на „лъвчетата“ – човекът, който знае как да ги кали и подготви за тежките сражения.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ