Срещата Беласица - Ботев ще завърши с победа за "канарчетата", научи БЛИЦ от сигурни източници. Припомняме ви, че в миналия 21-и кръг от рано ви информирахме за трите двубоя с ясен край - Вихрен би Бела с над 2,5 гола, Славия и Локомотив (Мз) легна съответно на Спартак (Вн) и Ботев.

Явно и днес "комитите" и "канарчетата" за пореден път ще загърбят фейърплея. Както е известно, през есента Ботев отвя с 5:0 Бела на стадиона край Бирената фабрика, след което срещата бе разследвана, но скандалът бързо потулен.

Този път обаче повечето от букмейкърите надушиха за поредния нагласен мач и го извадиха от тиражите си, като по този начин избегнаха големи загуби. В никоя от водещите световни къщи не фигурира "зрелището" Беласица - Ботев.

Единствено най-големият роден букмейкър предлага залози за въпросната среща, но коефициентите са повече от странни (около 3 часа преди началото на двубоя).

Победа за домакините се котира с 3,30, а за Ботев само с 1,25. Равенството пък е 8,00, което е най-учудващото в случая. При положение, че един срещу друг се изправят два отбора, борещи се за оцеляването в "А" група, и на букмейкърите е ясно, че няма как да извъртят "X". /БЛИЦ

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА 22 КРЪГ С ТОЧНИ ДАТИ И ЧАСОВЕ