Кметът на Каварна Цонко Цонев заяви, че е наел най-добрите футболни адвокати и сериозно се захваща с БФС. Още през миналия месец градоначалникът заяви пред БЛИЦ, че ще съди Борислав Михайлов за обиди. Сега Цонев се изправя и срещу Футболната ни централа, която глоби с 62 000 лева Калиакра за несъстоялия се мач от "А" група с "Левски".

"Наели сме най-добрите футболни адвокати, които могат да обжалват евентуално решение на Апелативната комисия на БФС пред софийски градски съд, а не в техните си съдилища", каза Цонев, който потвърди, че ръководството на Калиакра е пуснали жалба, тъй като не приема решението на Дисциплинарната комисия.

"Докато се обжалват, глобите не могат да влязат в сила. Обжалването спира изпълнението им и мисля, че делата ни с БФС ще се влачат доста години", прогнозира Цонко Цонев.

"БФС е една тайнствена организация, издаваща някакви решения, но никой не вижда точно мотивите, нито документите, на базата на които са взети те. Няма нищо черно на бяло", каза още кметът на Каварна. /БЛИЦ