Сред титулярите на Черноморец срещу Локомотив (Пловдив) ще има само една промяна в сравнение с мача срещу Черно море (2:1), съобщи на пресконференция мениджърът на "акулите" Красимир Балъков.

Цветомир Цонков ще замести Нилтон Кардосо, който изтърпява наказание от 1 среща заради червения картон срещу "моряците". Контузени няма, но извън групата отново ще останат Георги Божилов, Георги Чиликов и Дуду, които имат да наваксват в подготовката.

"Наясно сме, че ни чака изключително тежък мач. Съперникът е стабилен, добър отбор, а и идва с нов треньор, което ще доведе до по-силна мотивация и желание за изява. Освен това ще има самочувствие, защото миналата пролет ни огорчи на нашия стадион, макар че тогава се представихме добре и загубата с 1:3 дойде нещастно. Сега ние трябва да играем по най-разумния начин, за да изпълним целта си, която е само една - победа и три точки", заяви Балъков.

Той предупреди, че поражението на Локо (Пд) срещу ЦСКА с 0:5 може да подведе всеки, който се довери на резултата. "Не вярвам при нас да се получи българския ефект на подценяването. Мачът в Пловдив можеше да завърши и 3:3, и 4:4", посочи мениджърът на "акулите".

Двубоят Черноморец - Локомотив (Пловдив) е последен от втория кръг на "А" група и ще се играе на 17 август (понеделник) от 19:00 часа на стадион "Лазур". /БЛИЦ