ЦСКА 1948 подписа договори с трима перспективни играчи. Младоците Светослав Славов, Ел-Хаджи Усман и Роберт Марианович вече са част от клуба, информираха официално "червените".

Съобщението от клуба:

"18-годишният Светослав Славов, бивш капитан на Нефтохимик и носител на приза "Играч на сезона" през последните две години, се присъединява към ЦСКА 1948. Въпреки младостта си, Славов впечатлява с лидерските си качества и изявите си на терена.

Ел-Хаджи Усман, родом от Сенегал, е роден на 26 април 2006 година. Той притежава и португалско гражданство и е демонстрирал таланта си в юношеските отбори на норвежкия Гроруд ИЛ и италианския гранд Торино. Младият нападател пристига с амбицията да развие още повече своя потенциал.

Роберт Марианович е хърватски полузащитник, роден на 11 ноември 2002 година. Той е възпитаник на Новиград и Славен Белупо, а кариерата му преминава през отборите на Сесвете, Кърка и Шибеник.

ЦСКА 1948 приветства Славов, Усман и Маринович с “добре дошли” и им пожелава да бъдат здрави и да развият своя потенциал, изживявайки много хубави мигове с червената фланелка".

 подкрепя българския спорт

efbet Лига - сезон 2024/2025