ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

25-годишният офанзивен халф Педриньо е най-новото попълнение в селекцията на ЦСКА 1948. Бразилецът беше представен от "червените", след като подписа договора си в клубния офис. Той ще се присъедини към тима на новия старши треньор Тодор Янчев на старта на зимната подготовка.

Припомняме, че ЦСКА 1948 спазари Педриньо още през пролетта, но тъй като крилото имаше договор с бразилски клуб, идването му в България се забави. 

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Педро Енрике Оливейра дос Сантос за последно носи екипа на тима от бразилската трета дивизия – Волта Редонда. През 2022 г. той има 32 мача за състава във всички турнири, в които отбеляза 9 гола.

Педриньо завърши с бившия си тим на втората позиция в редовния сезон на две точки от лидера Сампайо Кореа, но Волта Редонда не успя да преодолее плейофите за промоция във втора дивизия (Серия "Б"), като загуби от Ботафого Рибейрао Прето. В професионалната си кариера новото попълнение на ЦСКА 1948 е носил още екипа на друг бразилски третодивизионен тим – Крисиума.

Състезателят може да бъде използван на всички позиции зад централния нападател – в центъра и по двата фланга. Силният му крак е десният, като се отличава с добра техника, прецизен изстрел и често бележи от преки свободни удари.

"Педриньо позира с гордост за първите си снимки с червената фланелка и изрази своята амбиция за много победи с ЦСКА 1948. Всички в клуба му пожелаваме здраве, късмет и много голове и асистенции за „армейците“, написаха "червените" в сайта си.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК