Новакът в елита ЦСКА 1948 представи поредното си попълнение - Георги Иванов от Литекс. Той е роден 1993 г. и от ранна детска възраст влиза в света на футбола. Играе като опорен халф, но се чувства комфортно и зад нападателя. 

В предстоящия сезон в Efbet лига мечтае да се изправи срещу Левски в софийското дерби, написаха от ЦСКА 1948 на клубния си сайт.

Веднага след завършването на трансфера полузащитникът изрази благодарност към ръководството на "червените" за вярата и предоставената възможност.

„Изключително съм доволен от трансфера. Това е шанс който нямаше как да изпусна. Мечтата на всеки един футболист в България е да играе на най-високо ниво“, коментира Георги Иванов.  

През 2017 г. той играе за Струмска слава (Радомир) и демонстрира добри футболни умения. Последните две години е футболист на Литекс (Ловеч), където бива забелязан от скаутите на ЦСКА 1948.

„В ЦСКА има изключително класни и опитни футболисти, които могат да помогнат на мен“, добави Иванов относно конкуренцията в отбора, който беше оглавен от Красимир Балъков.