Капитанът Иван Бандаловски и нападателят Мишел Платини отпаднаха от групата на ЦСКА за предстоящия мач с Черноморец утре. Двубоят е от 15:00 часа на стадион “Българска армия”.

Двамата се оплакаха от контузии и това е официалната причина да не попаднат в разширения състав за мача с бургазлии. Именно те бяха нарочени и за виновници за загубата от Литекс с 0:2 миналата седмица. От списъка с избраниците на треньора Миодраг Йешич отпадна и десният защитник Венцислав Василев.

За сметка на това Спас Делев бе вписан в групата за двубоя с Черноморец, след като проблемите с жълтата му карта бяха разрешени и той бе картотекиран в БФС. В разширения състав се завръща и Сержиньо, който пропусна двубоя с Литекс.

Групата за Черноморец: 1. Анатоли Господинов, 12 Томас Черни, 4. Михаил Венков, 7. Спас Делев, 8. Лукас Саша, 10. Сержиньо, 14. Серж Нюаджи, 15. Станко Йовчев, 17. Анисе, 18. Ивайло Чочев, 19. Апостол Попов, 22. Мартин Камбуров, 25. Ангел Грънчов, 30. Васил Попов, 55. Илия Кириакидис, 66. Пламен Крачунов, 70. Игнасио Варела, 99. Нджонго Присо