Лидерът на "А" група ЦСКА може да загуби един от най-добрите си играчи от началото на сезона Йордан Минев за около месец. Десният бранител е получил контузия в долната част на корема от претоварване, която го измъчва през последните дни.

Той не тренира днес и след направения му от специалисти прегледи в ИСУЛ се разбра, че ще трябва да почива около 4-5 дни без да прави никакви натоварвания и чак във вторник ще стане ясно дали има шанс да играе срещу Фулъм, информира Sportal. Лекарите в лечебното заведение заявили на бившия футболист на Ботев (Пловдив), че е по-добре да бъде подложен на операция, която ще го извади от терените около 30 дни.

Минев и треньорският щаб на "червените" обаче предпочитат да изчакат да видят как ще се чувства 28-годишният защитник в началото на другата седмица. При положение, че болката продължава да е толкова силна и не може да бъде избегната хирургическата намеса, десният бек ще се подложи на интервенция. Така със сигурност ще пропусне най-важните срещи през тази есен за "армейците" - Фулъм, Левски, Рома, Базел, както и двубоите с Монтана, Сливен и Ботев (Пловдив).

Бранителят с номер 52 със сигурност отпада от сметките на Любослав Пенев за гостуването на Пирин тази събота, но надеждата на треньора е, че болката на играча ще намалее и ще му позволили да играе още срещу Фулъм следващия четвъртък.

Минев е твърд титуляр в състава на Любослав Пенев, като от началото на сезона бе титуляр във всичките осем официални мача на ЦСКА. /БЛИЦ