ЦСКА очаква до края на седмицата появата на атакуващия полузащитник Себастиан Скиорили.

Съществува минимален шанс юношата на Ривър Плейт да пристигне още за съботната контрола срещу албанския ФК Беса, съобщава „Гонг”. Скиорили е роден на 5 февруари 1989 година в Буенос Айрес и прави своя дебют за аржентинският гранд на 8 април 2007 година срещу Белграно, когато е на 18 години. През сезон 2006/2007 той записва още четири мача за мъжкия тим.

През 2008 година играе и в състава, който печели Клаусура, но 169-сантиметровият офанзивен халф взима участие само в една от срещите. След това е преотстъпен на Колон де Санта Фе, а година по късно е даден под наем и на новака Чичарита Хуниорс.

В края на декември 2011 година Ривър Плейт съобщи, че Скиорили е пратен под наем за 1 година във втородивизионния Америка Минейро, като бразилския клуб е разполагал с опция да придобие половината от правата му в края на тази година.

Снощи младият футболист записа и своя първи мач за Америка, когато влезе на смяна в 68-ата минута при загубата Джоинвил с 0:2. Резултатът в мача бе открит малко преди появата му на терена, а в заключителните секунди на продължението Скиорили видя как Жеан Карлос вкарва второто попадение.

След 14 кръга в бразилската втора дивизия Америка Минейро заема 4-а позиция, като изостава на 9 точки от лидера.