ЦСКА очаква приходи в размер на 1 милион евро. Парите от Мерсин по трансфера на Спас Делев още не са получени. Турският клуб трябва да преведе на „армейците” 600 000 евро до края на март и е много вероятно да го направи още утре, съобщава „Тема Спорт”. Ако това стане, с парите „червените” ще платят по една заплата на футболистите, а останалата част от сумата ще отиде за продължаването на ремонтните дейности на „Армията”, които бяха временно стопирани през последните дни.

Освен парите от Мерсин, ЦСКА заведе дело срещу бившия си играч Саид Хюсеинович и търси обезщетение в размер на 400 000 евро, пише „7 дни спорт”. Динамо (Загреб) вече трепери заради делото, което "червените" заведоха. Клубът от Загреб е сключил договор с играча, който преди това имаше подписан контракт с ЦСКА. Оказва се, че Хюсеинович явно не е запознат с трансферните правилници, след като и с ЦСКА е подписал нерегламентирано - три дни преди да изтече договорът му със Сараево. Драмата от зимния трансферен прозорец завърши с бягство на офанзивния халф в посока "Максимир". Твърди се, че Динамо играе в комбина със Сараево, предишния отбор на Хюсеинович. Халфът бе подписал с "червените", след това Динамо му предложи по-добра заплата и повече пари на ръка.

Последната голяма сума, която чакат на "Армията" е свързана с очаквания трансфер на Александър Тонев през лятото. Юношата на ЦСКА се очаква да бъде продаден за близо 2 милиона паунда. "Червените" ще получат 15% от сумата, или иначе казано - 345 000 евро.