Селекцията на ЦСКА е планирано да включва португалец, бразилец и аржентинец. Завърналият се начело на отбора Стойчо Младенов е набелязал за привличане конкретни футболисти от тези държави, а вчера са водени и преговори.

Проблемът обаче е, че в касата на ЦСКА няма нито лев вече втори ден след смяната на собствеността на клуба. Тоест ситуацията е такава - идеи и планове има, но не и средства, чрез които те да се реализират. Поне до вчера. А това поставя въпроса къде са митичните седем едри бизнесмени от България, за които Александър Тодоров обяви, че ще поемат издръжката на ЦСКА и ще разпределят акциите помежду си, пише "Тема спорт". Да не се окаже само, че такива няма!?

Самообявилият се идеолог на групата "Червени шампиони" Александър Томов е в чужбина от началото на седмицата и трескаво търси инвеститор за ЦСКА. А това показва, че клубът се клати жестоко, докато част от феновете са еуфорично настроени от изчезването на "Титан" от "Армията". Това наистина е добра новина, но въпросът е какво следва оттук нататък?! Ако Младенов получи необходимите средства, за да реализира селекционните си намерения, то ЦСКА ще успее да сглоби много стабилен състав до края на месеца. В плановете на Стойчо освен португалец, аржентинец и бразилец са и няколко български футболисти. БЛИЦ вече ви съобщи за тях - трениращите с отбора Валентин Илиев, Емил Гъргоров, Мартин Петров, навилият се да се завърне Апостол Попов, както и Рангел Абушев, който преди дни напусна Локомотив (Пловдив) и стана свободен агент.

В понеделник ще стане ясно и дали ЦСКА ще привлече Ибрахима Гай. Сенегалецът е заявил, че тогава ще даде своя отговор на предложението да се завърне при "червените".

Както е известно, днес от 18:00 часа ЦСКА играе контрола с Банско, като "армейците" ще бъдат водени от Стойчо Младенов, който от вчера тренира отбора.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ