Левият бек на ЦСКА Жеферсон даде интервю за бразилското издание „О Tempo”. Бранителят говори за предстоящия днес последен кръг в Първа лига и битката за титлата с Лудогорец. Освен това той призна, че след края на сезона ще мисли върху предложение за бъдещето си.

"Предстои ни много важен двубой, който трябва да спечелим, за да станем шампиони, и да се надяваме, че Лудогорец ще се провали в своята среща. Лошото е, че стигнахме до ситуация, в която нещата не са изцяло под наш контрол. Ключовият момент беше дузпата, която изпуснахме в прекия ни двубой с Лудогорец. Ако тогава бяхме вкарали, сега щеше да е много по-различно", заяви Жеферсон.

"Имам договор с ЦСКА за още една година - до лятото на 2020-а. Рядко планирам в перспектива какво ще правя. Каквато е волята на Господ, аз ще я приема. Този въпрос го оставям на своя агент. ЦСКА има желание да преподпиша. Ще седнем, ще говорим и ще видя какво ще е предложението. Но този въпрос ще бъде решен на по-късен етап - след като приключи първенството. Разбира се, може да се върна и в Бразилия, където е семейството ми, имам дете там.", допълни левият бек.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019