Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

ЦСКА продължава да чака решението на треньора Томислав Стипич за новия капитан на тима. В досегашните две контроли на „армейците“ лентата беше носена от двама различни футболисти.

При успеха с 2:0 над Беласица капитан беше Тобиас Линдсет, а сред титулярите беше и Марселино Кареасо. В проверката срещу Крумовград (2:0) лентата носеше южноамериканският флангови нападател, а норвежецът също беше в стартовия състав.

Явно Стипич още не е решил на кого от двамата ще бъде поверена ролята на наследник на Юрген Матай, който през последните три сезона беше капитан на ЦСКА.

Заместник на нидерландеца, който напусна след изтичането на договора си, беше Амос Юга, пропуснал първите две проверки на „армейците“. Националът на ЦАР обаче не е приеман от феновете, които със сигурност няма да са доволни, ако Юга стана титулярен капитан.

Опции пред Томислав Стипич са вратарят Густаво Бусато, който е най-постоянният футболист на ЦСКА, както и централният защитник Християн Петров, който е капитан на младежкия национален отбор.