Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Още един треньор се присъедини към щаба на новия наставник на ЦСКА Томислав Стипич. БЛИЦ разбра, че част от екипа на хърватина с германски паспорт вече е и Илиян Митрев. Младият специалист по кондиционна подготовка е с "червените" на лагера в Банско и работи усилено с футболистите от първия тим.

Митрев досега работеше в школата на ЦСКА, но Стипич е решил да го привлече в щаба си. Така вече има двама кондиционни треньори в първия тим - българинът и Миленко Кумич, за когото се разбра при официалното представяна на новия наставник на "армейците". Тогава станаха ясни и другите асистенти на Стипич - Сергей Козанс и Горан Брашнич. 

Илиян Митрев, който е родом от Сандански и е играл във Вихрен, беше плътно до наставника на ЦСКА при вчерашната победа с 2:0 над Крумовград. Преди време "червените" бяха изпратили младия кондиционен специалист на треньорски стаж в една от най-престижните футболни детско-юношески школи в света - тази на Барселона "Ла Масия".

Илиян е брат на Иван Митрев, който е юноша на ЦСКА, но заради тежки контузии спря с футбола преди месеци и стана брокер.

ЦСКА тъне в лукс в Банско СНИМКИ