Босовете на ЦСКА са направили безуспешен опит да доведат в Борисовата градина доскорошния треньор на Цървена Звезда Владимир Петрович, пишат медиите в западната ни съседка. Спецът бе заменен наскоро от бившия наставник на Левски Радко Достанич.
След раздялата с Йоан Андоне шефовете на "Титан" отправили оферта към Петрович, но той отказал. Според договора си с Цървена Звезда специалистът с прякор Пижон ще получава заплата до края на контракта си, който е през юли 2012 година, и ако иска да поеме друг тим, той ще трябва да се лиши от тези пари. Освен това самият специалист имал по-изгодни оферти от ОАЕ и Гърция и вероятно ще приеме някое от тях.
Медиите в Сърбия добавят, че след като са получили отказ от Владимир Петрович, шефовете на ЦСКА ще се опитат да примамят бившия треньор на отбора си - Гьоко Хаджиевски, който допреди няколко месеца водеше азербайджанския ФК Баку, а през есента се завърна в родината си. Македонецът бе начело на ЦСКА през есенния полусезон на 1993 година и в първите месеци на 1994-а.