ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Ръководството на ЦСКА е искало пари, за да назначи заместник директор. Новината потвърди депутатът Емил Димитров, който в началото на есента застана начело на инициативния комитет ЦСКА Възраждане. Той обаче не успя да стигне до финализиране на преговорите с “Титан” за прехвърляне на акциите.

“Нищо не сме си говорили на болната тема с Георги Илиев, разговорът е с други хора, но засега няма нищо. Имаше едни срокове, 1 ноември, 15 ноември...щяха да са чисти нещата, но никой не се обажда. Истината е, че от ЦСКА са звънели на Краси Георгиев да се дават пари срещу пост заместник директор, което е несериозно”, заяви президентът на Чавдар (Етрополе) Емил Димитров. Тимът му днес загуби с 0:2 от ЦСКА в първи осминафинал за Купата на България.

“Подготвяме част от нашите момчета за големия футбол. И №27 (б.р. – има предвид Ерик Почански), и №10 (б.р. –Ивайло Чочев) са младежки национали. За ЦСКА може и без плащане да им ги дадем”, допълни бизнесменът. В отговор на това Стойчо Младенов отвърна: “Щом ги дава без пари, нека кажа, че харесвам нападателя Ивайло Чочев."/БЛИЦ