Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла не остана много доволен въпреки от победата с 2:0 срещу Чавдар в Етрополе в първи осминафинал за Купата на България.

“Хареса ми Чавдар Етрополе, нищо друго. Имахме късмет да вкараме два гола и късмет, че не ни вкараха на нас. Домакините имат две-три интересни момчета, с добра перспектива. Повече гледам нашите футболисти, даваме им шанс, но се вижда, че качествата им не са за ЦСКА. Няма да коментираме имена, просто нямат качества. Никой не може да освободим, всеки път го коментираме. Вече ставате досадни, стига да ме питате за тези неща. Играчите имат договори, как да го разтрогнеш. Не знам как може някой да е настроен ваканционно, след като имаш два мача, и то на директно елиминиране. Тези мачове с Чавдар Етрополе не са шанс за никого, те си имат железни договори. Никакъв начин няма да се разделим с играчите, много е тежка ситуацията. Ще говорим със Стойчо Младенов някак си да им намалим част от парите, да ги получават като бонуси”, заяви Георги Илиев.

На въпрос, какво са си казали с президента на Чавдар Етрополе Емил Димитров, Майкъла отговори: “Предложих му да се върне в ЦСКА, но няма желание на този етап. На всеки съм предложил, който има интерес и пари, но...Това го казвам на майтап. Емил обича ЦСКА и ако може, винаги би помогнал на клуба. Той се е отдръпнал от ЦСКА поради финансовите неуредици в клуба, многото футболисти с лоши договори и т.н. Много пъти вече го коментирах, толкова много футболисти са в тежест и на клуба, и на “Титан”.