БФС ще обяви най-късно до един час решението си за деня и датата на мача ЦСКА – Лудогорец. Това обяви пред БЛИЦ секретарят на СТК към БФС Неделчо Михайлов.
 
Както съобщихме още вчера, вариантите са два: двубоят да се състои в петък, 21 ноември, от 19:45 часа или в събота, 22 ноември, от 16 часа. БЛИЦ първи информира, че най-голяма е вероятността да се стигне до втория вариант.
 
„Ние изпратихме писмо до БФС и очакваме всеки момент техния отговор. Съгласни сме и на двата варианта, каквото решат – това ще бъде. Единствено не сме съгласни срещата да се състои в петък, 21 ноември, от 17:45 часа, както бе предварително заложено в програмата”, заяви пред БЛИЦ изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров, който днес става на 44 години.
 
Междувременно БЛИЦ научи, че на 100% дербито между „червените” и шампионите ще бъде излъчено пряко по Нова телевизия, а не по Диема.

"Мачът ще е по Нова, ако се играе в събота. Всъщност, то на 99% е сигурно, че ще е в събота. Остава просто официално да бъде обявена новината", признаха наши източници.