Финансовата криза в ЦСКА е на път да изяде главата на изпълнителния директор на клуба Венци Живков, пише "Меридиан Мач". Очаква се в най-скоро време шефът да се раздели с червените, както преди седмица го стори друг кадър на клуба - пресаташето Владимир Рупов.
 
Махането на Живков от "Армията" е продиктувано от политиката на "Титан" да се раздели с хората с големи заплати от ЦСКА, тъй като клубът е затънал в сериозна финансова криза. Допълнителен повод са и глупостите, които Живков изприказва при последните си медийни изяви, донесли глоба и негативи на клуба.
 
Източници от “Армията” коментирали пред изданието, че първите симптоми за раздяла с Живков са налице. Той не се е появявал на мач на отбора от близо месец и не дава никакви изявления. Една от последните му изяви бе след мача с Литекс (1:1), когато нападна остро колегите си от Ловеч.
 
Заради своите обиди Живков отнесе глоба от БФС в размер на 4000 лева. За последно той взе думата след общото събрание на ПФЛ, когато каза само, че ЦСКА няма финансови проблеми.
 
Това няма да е първият изпълнителен директор, който ще напусне ЦСКА в ерата "Титан". Преди година и половина същото направи адвокатът Пенко Пенков./БЛИЦ