Тимът на ЦСКА, родени 2004/2005 година, спечели шампионската титла на България по футбол – 7. На финала на турнира, проведен в Трявна, отборът срещна връстниците си от „Левски” и победи с 2:1. „Армейците”, водени от треньора Атанас Борносузов, поведоха светкавично още в първата си атака с гол на Мартин Влаевски. След това те наложиха своя стил на игра и опасните положения пред вратата на „сините” се заредиха.

Логично дойде и попадението на Георги Чорбаджийски за 2:0. Левскарите върнаха едно попадение, но въпреки натиска не успяха да изравнят. Отлични изяви имаше и вратарят на „червените” Иван Маринов. Финалният мач беше наблюдаван от шефа на „синята” ДЮШ Даниел Боримиров и бившия национал Владимир Манчев.

„Гордея се с моите шампиони!Благодаря им, че те още от деца показват истинско мъжество! Благодаря също така на ръководството на клуба в лицето на шефа на школата Спас Джевизов, който ми даде шанс да работя в ЦСКА и на Владо Манчев, който винаги ми е помагал, докато навляза в нещата”, заяви щастливият Борносузов пред БЛИЦ.

Младият специалист само от три месеца е начело на този отбор. Той наследи на поста Владимир Манчев, който отиде при мъжете на ЦСКА. Под ръководството на Борносузов малките „армейци” спечелиха вече три силни турнира – този в памет на Иван Славков - Батето, в Монтана и сега най-важният - републиканското първенство. Въпреки финансовата криза, която тресе ЦСКА, успехите на талантливите деца доказаха, че все още надежда има.