ЦСКА може да привлече това лято вратар от Локомотив (Москва), пише в днешния си брой в. “Мелидиан Мач”. Става въпрос за резервен вратар на “железничарите”, който е предложен на Любо Пенев от мениджър работещ на руския пазар.

Името на играча засега се пази в тайна от “червения” щаб. Според запознати става въпрос за някой измежду следните вратари на руснаците – Иван Левенц (29-годишен), Артем Гомелко (19-годишен) и бразилеца Гилерме (24-годишен). Така най-накрая “армейците” могат да намерят титулярен страж за следващия сезон, предвид намеренията Ивайло Петров да бъде втори вратар.
 
ЦСКА проявява интерес и към стража на Сливен Здравко Чавдаров. Той може да дойде в Борисовата градина в пакет със съотборниците си Иван Стоянов, Костадин Стоянов и Коста Янев. Както е известно, преди седмица пропадна завръщането на “Армията” на Стоян Колев.
 
В момента Ивайло Петров реално е без алтернатива под рамката, след като Даниел Беконо и Иван Караджов ще бъдат пратени под наем в други отбори или продадени. Венци Велинов пък ще продължи да пази за дубъла и да бъде със статут на трети вратар на “червените”. Очаква се до края на седмицата ЦСКА да реши вратарския си проблем.
 
Според вестник “Тема Спорт” в Борисовата градина обмислят и варианта да привлекат вратар от Славия. Изданието се позовава на собствени източници и свежда избора до две имена – Йордан Господинов и Емил Петров./БЛИЦ